Hoe kan ik inloggen op Citymesh Internet

Om via de loginpagina in te loggen op Citymesh Internet heeft u een gebruikersnaam en paswoord nodig waaraan een bepaald krediet is gekoppeld waarvoor u kunt surfen. Indien u nog geen account heeft zult u zich eerst moeten registreren op die site, en via een van onze betalingsmethoden surftijd aan uw account toevoegen.

In het geval van een online betaling zal u bijkomende gegevens dienen op te geven, bij een login ticket zal u gewoon de herlaadcode op het ticket moeten ingeven.

Op bepaalde locatie's hoeft u echter niet te betalen en wordt er een gratis tariefplan aangeboden.

Uw gebruikersnaam en paswoord zullen geldig blijven nadat uw krediet verstreken is. Zo zal u achteraf nog kunnen inloggen op uw account en opnieuw surftijd toevoegen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

0 Opmerkingen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.
Mogelijk gemaakt door Zendesk